НАШЕТО ПОРТФОЛИО

Компанията Beauty One е в индустрията за красота от 2006 г. Тогава стартира с иновативен подход към дистрибуцията на продукти, оборудване на салони, центрове за красота, спа и медицински центрове в Румъния. Beauty One оборудва изцяло центрове за красота, които предлагат достъп до престижни международни козметични марки. В портфолиото можете да намерите богата гама от козметика, най- съвременното естетично-медицинско оборудване, аксесоари и консумативи за СПА центрове и козметични центрове.

Мисията ни да разширим бизнеса си и да споделим нашия опит и висококачествени продукти ни накара да стартираме официално в България през 2022г.

Нашата ЦЕЛ е да установим водеща позиция на българския пазар чрез нашия ангажимент за високи постижения и чрез последователно предоставяне на най-добрите продукти и оборудване.

Bruno Vassari е пионерска марка за топ професионална козметика в Испания с внимателно подбрани съставки за процедури за лице и тяло. Тя присъства на пазара за красота от 1984, а от 2006 г. и в Румъния, когато основателите на BeautyOne взеха решение да я представят във верига салони, СПА и козметични центрове. Невероятните резултати на продуктите Bruno Vassari са вече утвърдени на румънския пазар. Продуктите Bruno Vassari са предназначени за ефективно третиране на козметични несъвършенства и предлагат видими резултати от първата употреба. Bruno Vassari е носител на наградата „Най-добрата марка за професионална козметика в Румъния" на Антиейджинг конгреса през 2017 г. в Букурещ. Марката е номинирана за наградите Termalia Awards през 2019 г. „Най-добър СПА продукт" и е обявена от румънската преса за „Най-популярната марка професионална козметика".

Institute BCN е марката с най-широка гама професионални активни концентрати за мезотерапия.

Продуктите на Institute BCN са клинично тествани, базирани на дългогодишни изследвания и подобрения. Процедурите са напълно неинвазивни, безболезнени, без странични ефекти и с незабавни резултати. Всеки концентрат може да се смесва с друг продукт, дори от различна гама, предлагайки възможност за създаване на персонална терапия в зависимост от индивидуалните потребности както на тялото, така и на лицето. BCN активните концентрати могат да третират следното: признаци на стареене, локализирана мазнина, пигментни петна, косопад, целулит, стрии и акне. Използват се както за безиглена мезотерапия, така и за директно инжектиране, употребата на продуктите им дава невероятни дълготрайни резултати. Начини на приложение: Микронидлинг или мезотерапия, безиглена мезотерапия, кислородна терапия. Носител на наградата за "Най-добри продукти за мезотерапия„ на Конгреса Anti-Aging през 2022 г.

Професионалните продукти на Beauty Gold са разработени съобразно разнородните потребности на козметичните специалисти. Богатата гама продукти от 24-каратово
злато и чисто сребро позволяват на спа терапевтите в най-престижните центрове закрасота да предложат на своите клиенти висококачествени терапии с изключителни резултати. Пресованото злато и сребро е разработено от 100% чистпродукт специално за козметични цели и е изцяло натураленпродукт без допълнителни добавки, като мед или другиметали. Хидратиращата кремообразна база допринася за проникването на пресования продукт в кожата. Предназначени изцяло за професионална употреба откозметици и спа терапевти, пресованото злато и сребро са перфектния избор за луксозни и изключителни терапии за красота. Произведени в Италия.

BEAUTY ONE – ЛИДЕР НА ПАЗАРА В РУМЪНИЯ
С ТОП ОБОРУДВАНЕ НА МЕЖДУНАРОДНО НИВО

Eximia е иновативна технология, която отговаря на всички критерии за постигане на идеала за красота, уникална система, която предлага различни терапии за всеки тип несъвършенство на лице и тяло. Тя гарантира неинвазивни техники за отслабване и включва най-съвременните терапии в естетиката на лицето. Досега никой не успя да комбинира технологиите по такъв невероятен начин, за да предложи забележителни и уникални резултати. Апаратурата позволява да се получат видими резултати веднага след първата процедура. Eximia предлага комфортни, безболезнени процедури, които повишават тонуса, подобряват еластичността и изглаждат кожата. Eximia HR77 Platinum Anniversary - носител на наградата "Най-добър професионален уред за отслабване в Румъния" на Конгреса Anti-Aging през 2017 г., на титлата "най-добро медицинско/спа оборудване" на наградите Termalia Awards 2019 и носител на премията "Най-добро терапия за тяло" оборудване" на Cosmobeauty 2022. Eximia MED -
носител на наградата "най-добрия уред за контуриране на тяло" на конгреса Anti-Aging през 2022 г.

IВ КОНЦЕПЦИЯТА EXIMIA СА СЪЧЕТАНИ РАЗЛИЧНИ ТЕХНОЛОГИИ ЗА ВСЯКАКВИ ПОТРЕБНОСТИ:

  • Загуба на тегло и оформяне на тялото: Eximia HR77 Platinum Anniversary и Eximia MED, за по-големи мастни депа - двата уреда са с медицински сертификати.
  • Естетика на лицето: Magnifica, иновативна технология, която действа ревитализиращо и регенериращо.
  • LaserGY: иновативна и изключителна технология за трайно обезкосмяване.

Termosalud предлага естетическо и СПА оборудване, произведено в Испания, необходимо за всеки център за красота. TERMOSALUD е испанска компания, която е пионер в СПА индустрията, здраве и красота (BSB - Bienestar, Salud y Belleza), тя е с над 30-годишен опит в областта на изследванията, дизайна и производството. Предлага иновативни продукти и оборудване, което ги поставя в челните редици на лидерство в областта на разкрасяването, медицината, балнеотерапията и СПА.

Beauty One разпространява на румънския пазар професионални марки, които отговарят на всякакви потребности по най-високи стандарти. Тази област непрекъснато се променя и обновява, персонализираните продукти са адаптирани към изискванията на пазара. Портфолиото на Тоp Меdika включва професионално оборудване за отслабване и ремоделиране на тялото, трайно обезкосмяване, тонизиране на мускулите, терапии за лице и много други. С над 12 години опит в дистрибуцията на козметично и медицинско оборудване, Тоp Меdika е лидер в качественото оборудване, което се предлага на салони за красота, центрове по естетика, СПА центрове и медицински кабинети. Най-съвременно професионално и иновативно оборудване, което следва уникални концепции и технологии, разработени от лекари.

3DEEP е патентована радиочестотна технология, разработена от ENDYMED и одобрена от Global Distribution Alliance. Тя е неаблативна терапия против бръчки, радиочестотен микронидлинг за стягане на кожата на лицето и тялото, контуриране и оформяне на тялото, третиране на целулит, третиране на акне и белези,включително след липосукция, блефаропластика и абдоминопластика. Към днешна дата в САЩ, Канада, Европа, Южна Америка, Азия и Австралия са проведени над милион и половина курса с ENDYMED. Ефективността на технологията е клинично доказана с международно признати и научни изследвания и публикации.

Медицински лазери и естетично оборудване, произведени в Южна Корея, дистрибутирани в над 40 държави.

Beauty One Showroom Sofia

separator-pink

Beauty One Showroom Bucharest

Beauty One Showroom Brasov

Търсиш ли надежден партньор за своя бизнес с естетични процедури?