vmat

ДЕРМОКОРЕКТИВНА ТЕРАПИЯ С

АКУСТИЧНИ УДАРНИ ВЪЛНИ

VMAT PRO е първата неинвазивна процедура, която съчетава акустични ударни вълни (Dermo-correction), изключително ефективна техника, която причинява разкъсване на фиброзни целулитни стени, неоваскуларизира артериовенозните капиляри и също така успява да стимулира регенерацията на колагена чрез вибриращи вълни и виртуална мезотерапия.

ТЕХНОЛОГИИ

HP-V режим на действие:  Пневматично генерираните осцилиращи импулси произвеждат вибрации в мускулите и следователно имат благоприятен ефект върху лимфния поток, така че цялата тъкан става твърда. Вибрационният масаж допълва лечението с ударните вълни и подобрява тяхната ефективност, предлагайки приятно усещане за благополучие. Използването му е много ефективно в случаите, когато целулитът е придружен от хипотония на мускулите. 

ЛЕЧЕНИЕ НА ТЯЛОТО

Методът VMAT PRO включва различни апликатори за тяло, които дават на центъра за красота възможност да съчетае своите функционалности и да предложи до пет различни процедури, така че да предлага разнообразни и персонализирани услуги.

VMAT PRO действа прецизно и безопасно за намаляване на целулита, основният естетичен дефект, който засяга над 80% от жените, както и за намаляване на локализираното затлъстяване.

Лечението с ударна вълна VMAT PRO използва естествените механизми за възстановяване на човешкото тяло за укрепване на тъканите и действа за премахване на мастната тъкан.

Прилагането на терапия с ударни вълни постепенно повишава пропускливостта на клетъчната мембрана, като по този начин подобрява обмена на вещества между клетките и води до активиране на липазите –ензимите, отговорни за топенето на мазнините.

ЕФЕКТИТЕ ОТ УДАРНИТЕ ВЪЛНИ

НЕОВАСКУЛАРИЗАЦИЯ: Прием на хранителни вещества, необходими в кръвния поток, за да започне процеса на възстановяване на тъканите. Акустичните вълни предизвикват микроразкъсвания на капилярите, като по този начин стимулират образуването и ремоделирането на нови артериоли. Новите кръвоносни съдове подобряват притока на
кръв и оксигенацията.

СТИМУЛАЦИЯ НА КОЛАГЕНА: Колагенът е отговорен за структурата на тъканите и поддържа оптималния обем на мастните клетки. Производството на колаген е от съществено значение за възстановяването на тъканите. Акустичните вълни ускоряват синтеза на този основен протеин.

СЕЛЕКТИВНА ПРОПУСКЛИВОСТ: Акустични ударни вълни се прилагат върху тъканите за клетъчна стимулация. Пропускливостта на клетъчната мембрана временно се увеличава, свободните мастни киселини и глицеролът се освобождават от клетката. Акустичните вълни подобряват тъканния метаболизъм и стимулират доставянето на катаболни продукти към черния дроб за използване като енергия.

ЕФЕКТИ ОТ ТЕРАПИЯТА С VMAT PRO

ПРЕДИ VMAT PRO: Кожата има плътен вид, известен като "портокалова кора". Притокът на кръв е значително намален в областта и могат да се видят дълбоки ивици по кожата

ПО ВРЕМЕ НА ЛЕЧЕНИЕТОVMAT PRO: значително се увеличава притока на кръв към третираната зона и се стимулира образуването на колаген. Повишава се пропускливостта на клетъчната мембрана, фиброзните стени на целулита започват да се разкъсват и настъпва неоваскуларизация на артериовенозните капиляри

СЛЕД ЛЕЧЕНИЕТО VMAT PRO: кожата става по-стегната и възвръща естествената си еластичност. Текстурата се подобрява значително.

ЛЕЧЕНИЕ АНТИ-ЕЙДЖ

Лечението с ударни вълни се бори с най-видимите ефекти от преждевременното стареене на кожата, които започват да се проявяват от 25-годишна възраст. Това се дължи на загубата на еластичност на дермалните влакна.

Терапията с ударни вълни предизвиква реактивиране на производството на колаген и еластин, поради стимулиране на фибробластите. Колагенът предотвратява деформацията на тъканите и поддържа оптималния обем на мастните клетки. VMAT PRO ускорява синтеза на този основен протеин в кожата.

VMAT PRO има специфични протоколи за значително намаляване на ефектите от стареенето. Лекува най-често срещаните бръчки (назогенна бразда, горна устна, ъгли на устата, бръчки по лицето), както и орбикуларната зона със страхотна ефективност против стареене.

ПОЛЗИ

 • Елиминира целулита на всеки етап (включително
  фиброзен тип).
 • Елиминира появата на нежелана портокалова кора.
 • Намалява мастната тъкан и укрепва тъканите.
 • Намалява обиколката на зоната.
 • Видимо подобрява външния вид на кожата.
 • Има няколко възможности за лечение.
 • Активира клетъчния метаболизъм.
 • Увеличава производството на колаген и еластин.
 • Подобрява плътността и еластичността на кожата.
 • Стимулира микроциркулацията.