ТЕХНОЛОГИЯ

InDepth Effect

Оборудването на Symmed включва КАПАЗИТИВНА и РЕЗИСТИВНА радиочестота като начин стимулиране на тъканите. С In Depth Effect (ефект в дълбочина) действа на всички слоеве на кожата, както на повърхностните слоеве (епидермис и дерма), така и на по-дълбоките слоеве (хиподерма) и мускулна тъкан.

IonMove

Контролирано движение на йоните и генериране на топлина в тъканите. Symmed работи с 448kHz монополярна радиочестота, оптималната честота на биостимулация и ефективен физиологиченн резултат.

РАДИОЧЕСТОТНА ДИАТЕРМИЯ - различни работни температури за постигане на различни резултати.

ActivePulse

Технология за топлинна стимулация с модулирана радиочестота в КАПАЗИТИВЕН и РЕЗИСТИВЕН режим, която позволява дълбоко клетъчно регенериране, предимно при процедури за лице.

Иновативния работен режим на технологията Symmed позволява прилагането на радиочестота с максимална енергия и отлична толерантност. Активният импулсен режим е предназначен за третиране на всички типове кожа, включително чувствителна и застаряваща кожа, като осигурява оптимален резултат при пълна безопасност.

НАПРЕДНАЛА ТЕХНОЛОГИЯ iSENSE

iGraph - ГРАФИЧНА ВИЗУАЛИЗАЦИЯ
Наблюдава резултатите от процедурите във времето, като оптимизира тяхната ефективност.

iBloc - АКТИВНА ЗАЩИТА
Постоянен контрол на температурата чрез накрайника Smart Sense за максимална поносимост и безопасност при третиране. Не се деактивира. Намалява мощността до минимум, ако сензорът открие повишена температура на кожата.

iPilot - ВИРТУАЛЕН АСИСТЕНТ
Можете да изберете работната фаза и софтуерът ще ви навигира през процеса, като така се гарантира ефективността и безопасността на процеса. Чрез избор на атермия, термия или хипертермия и чрез акустичен сигнал софтуерът ще ви направлява през процеса и ще регулира мощността, в случай, че температурата е превишена.

КОЗМЕТИКА

СЕРИЯ ЗА КОСА

СЕРИЯ ЗА ТЯЛО И ЛИЦЕ

НАКРАЙНИЦИ

НАКРАЙНИЦИ ЗА ЛИЦЕ И ШИЯ

НАКРАЙНИЦИ ЗА ТРЕТИРАНЕ НА СКАЛП