maro

ОРГАНИЧНО БРОНЗИРАНЕ

С АРГАНОВО МАСЛО И АЛОЕ ВЕРА

MoroccanTan™ това е най-сигурният метод за перфектен и дълготраен тен, но също така и за хидратирана, подхранена кожа с естествен блясък. Наситен с арганово масло и витамин Е, MoroccanTan помага за овлажняване на кожата и произвежда интензивен кафяв тен, оставяйки кожата блестяща и гладка.

Без да оставя следи, разтворът за органичен тен предлага траен тен в сравнение с други решения за органичен тен на пазара. MoroccanTan не съдържа парабени, алкохол или изкуствени аромати, а полученият цвят е много естествен.

Решението за органичен тен, MoroccanTan, се предлага в три варианта, така че да е подходящо за всеки тон на кожата, но и за всеки сезон:

  • Moroccan BRONZE - подходящ за средиземноморска кожа и придава на кожата интензивен маслинов нюанс;
  • Moroccan ORIGINAL - идеален за всеки тип кожа правилният избор за среден нюанс на бронз;
  • Moroccan GOLD - идеален за получаване на естествен златист оттенък, дори през студените сезони.

КАК ДЕЙСТВА?

Устройството включва панорамен пистолет за пръскане, осигуряващ равномерен тен. С помощта на пистолета разтворът Moroccan Tan™ се впръсква лесно и бързо върху кожата, което се основава на иновативни формули за перфектен тен, независимо от желания интензитет или сезон.

Тази техника позволява също така разтворът да се пръска с горещ въздух, а нанасянето е прецизно и бързо. Чрез намаляване на времето за прилагане можете да предложите на клиентите превъзходен комфорт. Устройството е икономично и тихо, което има за цел да направи работата по-лесна и приятна както за специалиста, така и за клиента. В същото време специалният пистолет се използва за изсушаване и фиксиране на лосиона, а клиентът може да се върне към ежедневните дейности веднага след третирането