Събития

Masterclass – Cosmetics and Technology 07.11.23

BeautyOne Bulgaria създаде специален професионален тренинг за да ви запознае повече с най-новото в света на Козметиката и технологиите и какви са перфектните комбинации за терапии на лице и тяло!

Ще имате възможност да се запознаете с :
BIOCEUTICALS: терапия за стягане на отпуснатата кожа на лицето, подобрява вида на фините линии и бръчки и се бори с признаците на преждевременното стареене на кожата.
DEEP2: Изключителна мултифункционална технология, която се комбинира със специално разработените продукти на Met2morph, за да предложи универсална и широкоспектърна терапия за почистване, балансиране и подхранване на кожата.
ZIONIC: Революционна технология за контуриране на тялото 35 години проучвания и иновации в сферата на медицината и естетиката.
Иновативна патентована технология DUAL MARP + RF ТЕХНОЛОГИЯ (Накрайник с ротационен масаж + Монополярна радиочестота): комбинираният термичен и механичен ефект гарантира перфектни клинични резултати.
EXIMIA: Иновативна безоперативна технология за намаляване на мастните депа и локализираните мастни натрупвания, както и контуриране на тялото с помощта на разнородни терапии.

Как да участвате в този MASTERCLASS ?
Попълнете формата тук: https://forms.gle/avCLTVcbomReeujf8

Или

Запазете своето място на телефон:
📞 0883335173

С участието си Вие получавате:

  • Диплома и препоръка като BeautyOne експерт
  • Рекламни материали и подаръчен комплект с продукти
  • Достъп до най-съвременните технологии и методи на работа
  • Възможност да се запознаете с международни треньори
  • СПЕЦИАЛНА ТОМБОЛА С НАГРАДИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *