ползи

separator-pink

ПРЕМАХВАНЕ НА ТАТУИРОВКИ

Oбработването на кожата посредством лазерни импулси с времетраене от няколко наносекунди влияе на пигмента в кожата и този процес е познат под името ФОТОТЕРМОЛИЗА, по време на който пигментните клетки и меланозомите биват третирани. Различната дължина на вълната се използва за третиране на различните видове пигменти. Този вид лазер премахва татуировките без да причинява белези. Разграждането на пигмента зависи от дължината на вълната, която се изпозлва.

Лазерният лъч с дължина на вълната от 1064nm разгражда черния пигмент, както и много други; пигментните промени са много по-рядко свързани с абсорбцията му от меланина.

Същата дължина на вълната се използва и за премахване на лунички, бледожълти до кафяви пигментни петна, перманентен грим, белези по рождение, невус на Ота, пигментации в резултат на фото- и хроностареенето в цветове като червено, светло- и тъмнокафяво и др.

ПОДМЛАДЯВАНЕ

Лазерният лъч с дължина на вълната от 532nm се използва за премахване на розовия пигмент, като при перманентен грим на устните, телеангиектазия в червено, кафяво и др.

Лазерният лъч с дължина на вълната от 1320nm се използва при процедури за подмладяване, стягане на кожата и изсветляване, поради неаблативното си и колагеностимулиращо действие.

ОБЕЗКОСМЯВАНЕ

Използването на червения и инфрачервения лазерен лъч е с доказана ефективност за забавяне на растежа на косъма, както и за намаляване на плътността му с относително минимални странични действия. Използването на по- концентриран лазерен лъч води до трайно увреждане на космения фоликул, както и до по-забавен растеж на косъма, в някои случаи и до перманентно унищожаване на космения фоликул.

Александрит 755nm

 • Александритният лазер с дължина на вълната от 755nm е доказано най-ефективният за трайно обезкосмяване, според последни проучвания.
 • Александритният лазер може да се използва ефективно и безопасно за всички фототипове по скалата на Фицпатрик от I- IV.
 • Множество проучвания са доказали ефективността на Александритния лазер при хора с фототип IV-VI по скалата на Фицпатрик.
 • Анонимно клинично проучване при клиенти с фототипове III- IV, при които са проведени 4 терапии с Александритния лазер на интервал от 8 седмици показа.
 • 76-84% намаляване на окосмяването за период от 18 месеца след процедурите.
 • Което доказва ефикастността на Александритния лазер за трайно обезкосмяване.

Диод 808nm

 • Диодният лазер с дължина на вълната от 808nm се Зоната между веждите използва за трайно обезкосмяване с доказани резултати.
 • Диодният лазер може безопасно да се използва при фототипове от I- VI по скалата на Фицпатрик.
 • Няколко анонимни проучвания доказаха 40% намаляване на окосмяването след поддържащи терапии за период от 20 месеца след само една или две първоначални процедури И 84% намаляване на окосмяването след поддържащи терапии за период от една година след четири първоначални процедури.
 • Което доказва ефикасността на Диодния лазер при трайното обезкосмяване.

Предимства

 • Висока плътност на светлината (енергията): интензитетът на лъчението се измерва в големината и плътността на
  2 енергията върху единица площ и се измерва в джаули (J/cm ). Високият интензитет води до трайно обезкосмяване.
 • Голям диаметър на петното: диаметърът на петното се измерва в мм и представлява диаметърът на лазерния лъч. Петна с по-голям диаметър са за предпочитане пред петна с по-малък такъв. Увеличаването на диаметъра на петното води до намаляване броя на импулсите, необходими за обработването на дадена зона, в резултат на което се ускорява терапията..
 • Oхлаждане (0-15°C): oхлаждането с помощта на сапфир спомага за охлаждането на кожата преди и по време на импулса. Най-ефективно за терапията е използването на по-продължителни импулси (>10ms).
 • Високоскоростни импулси: високоскоростните импулси се фокусират върху меланина в космения фоликул с намален риск от епидермално увреждане. Обезкосмяването е по-ефективно и безопасно.
 • Охладителна система: охладителната система (Termoelectric cooling) се включва при достигане на температура над 25'С. Охладителната функция на лазерното устройство се включва моментално, което позволява непрекъснатата му работа в продължение на 12часа.
 • Двойни филтри: устройството е оборудвано с двоен филтър с размер от 0,1 микрон, който предпазва от попадане на частици във водата.
 • Fluid-O-Tech водна помпа: водната помпа спомага за продължителното използване на лазерното устройство без необходимост от почивка. Безшумният режим осигурява по-голям комфорт на клиента.

СПЕЦИФИКАЦИИ

Мощност: AC220V/110V 50~60Hz
Екран: 10.4" тъч скрийн
Дължина на вълната на видове лазер: 808nm, 755nm, Nd:YAG
Дължина на вълната: 808 & 755nm ±0.5%
Oхладителна система: завършено от Sapphire
Teмпература: 0-15 C

ДИОД
2 Мощност: 600W | Енергия: 160J/cm
Честота: 1-10Hz
Продължителност на импулса: 5-400ms
Размер на петното: 15x27mm

ND:YAG LASER ЛАЗЕР
Мощност: 1800W | Енергия: 1-1600mJ
Честота: 1-10Hz