eppilia

РЕВОЛЮЦИОННО ОБОРУДВАНЕ ЗА

ОКОНЧАТЕЛНА ЕПИЛАЦИЯ

С LASER DIODA 808nm & МОЩНОСТ 1200W

Позволява реализирането на фотоепилация при I-VI фототипове, притежава патента на Speed Plus Platform, който съчетава усъвършенстваната охладителна система и интуитивния софтуер, който позволява предварителна настройка на параметрите и гарантира ефективността на резултатите.

СПЕСТЕНО ВРЕМЕ НА РАБОТА БЛАГОДАРЕНИЕ НА СКОРОСТТА ОТ 20Hz.

УДИВИТЕЛНИ РЕЗУЛТАТИ С ЛАЗЕРНИ ЛЕНТИ, ПРОИЗВЕДЕНИ В САЩ. НАПЪЛНО БЕЗБОЛЕЗНЕНО

ПРЕМАХВАНЕ НА ОКОСМЯВАНЕТО - ПАТЕНТ EOS ICE: Охлаждане при - 10oC.

ТЕХНОЛОГИЯ

Технологията за лазерна епилация се основава на селективното усвояване на енергия от пигмента на косъма, насочена към унищожаването му, без да се увреждатили нараняват съседни тъкани.

ЛазерътEppilya епредназначен заокончателно обезкосмяване с 808 nm дължинана вълната, която излъчва ярки честоти, за да се абсорбират само от пигмента в космения фоликул-меланина.

ОХЛАЖДАЩА СИСТЕМА MICRO CHANNEL

Eppylia се основава на усъвършенствана концепция за охлаждане (технологията MICRO CHANNEL), необходима за намаляване на температурата, генерирана от светлината върху кожата. Тази уникална система поддържа постоянна температура, независимо от продължителността на третирането или стайната температура.

Усъвършенстваната система за охлаждане предпазва кожата и елиминира риска от изгаряния. Освен това, тази система създава приятно усещане върху кожата, превръщайки постоянното обезкосмяване в безопасна и удобна терапия. Осигурява максимална ефективност на третиране при повишена скорост (1-10 Hz). 

ЕФЕКТИВНОСТ ПРИ ТРЕТИРАНЕ

Основното предимство на лазера Eppilya при фотоепилация е, че излъчва монохроматична светлина много близка до максималната честота на абсорбция на меланина, което води до успешното премахване на нежеланото окосмяване за много кратко време.

Eppylia е ефективна при процедури за трайно обезкосмяване за всички области на тялото.

ПРЕДИМСТВА

  • Мощност: Eppilya - 1200W | Eppilya PRO - 2000W
  • Дълъг живот, до 10 милиона импулса, 1 година гаранция.
  • Отлично качество, апаратът може да работи до 48 часа непрекъснато.
  • Високопроизводителна охладителна система.
  • Технология внос от Германия.
  • Осигурява безопасен и ефективен начин на работа за много различни фототипове и структури на косъма.
  • Висока честота 1-10 Hz, така че времето за третиране значително се съкращава.
  • Елегантен дизайн.