eneka

ПРОФЕСИОНАЛНА ЕПИЛАЦИЯ С

ЛАЗЕР ДИОД

ЕФИКАСЕН • ИЗГОДЕН • АДАПТИВЕН

Иновативна апаратура за перманентна лазерна епилация Dioda, базирана на принципа на селективната фототермолиза – технология, която унищожава нежеланото окосмяване бързо и ефективно.

Eneka PRO има най-добрите резултати още от първата сесия, като максимизира безопасността и ефективността на третиранията за всички фототипове, независимо от сезона.

Освен това, диоден лазер Eneka PRO позволява използването на различни дължини на вълната (808nm и 755nm) в отделни работни краища, за да гарантира най-добри резултати дори за хора с тъник косъм или остатъчен косъм.

eneka-pro

ENEKA PRO е оборудване, което позволява използването на 2 дължини на вълната с помощта на отделни работни краища. Основната му цел е да премахне или намали нежеланото окосмяване за козметични или медицински цели, независимо от дебелината, цвета и вида на пациента.

Устройството има 4 дръжки с различни размери и мощност: 2x 10x9mm (2000W), 20x9mm (4000W) и34x14mm (5000W).

table

ТЕХНОЛОГИЯ

ENEKA PRO ДИОДЕН ЛАЗЕР е специално създаден за трайно премахване на нежелано окосмяване. Той се основава на принципа на селективната фототермолиза, която се състои в унищожаване на корена на косъма чрез увеличаване на топлината, предизвикана от светлинния лъч.

Дължината на вълната от 808 nm е привлечена от меланина на косъма, причинявайки огромно натрупване на топлинна енергия, което отслабва всеки жизненоважен компонент на косъма и корена, така че тя вече не може да расте.

755 nm дължина на вълната е ефективна за светли косми и безопасна за хора със светла кожа.

КАКВО ОЗНАЧАВА ДЕФИНИТИВНА ФОТОЕПИЛАЦИЯ?

Фотоепилацията е процес, при който космите се отстраняват от тялото с помощта на лазерен лъч. Принципът на действие е, че светлина с определен интензитет и цвят се предава през кожата, където се абсорбира от космения фоликул, който се нагрява, докато изгарянето е трайно компрометирано.

По време на лечението се концентрира върху космените фоликули, които в този момент са в активна фаза на растеж – защото само те могат да бъдат успешно унищожени. В зависимост от зоната (но и други индивидуални характеристики) само 40-60% от космените фоликули в определена зона са в активна фаза на растеж в определено време, което води до необходимост от няколко сеанса, в определено време , за да бъдат унищожени всички космени фоликули в тази област.

Намаленият брой сеанси, на определени интервали, води до значителното и желано намаляване на броя на космите. Факторите, които определят броя на сеансите са, наред с други: третираната зона (процентът на космите във фаза на активен растеж варира в зависимост от зоната), текстурата на косъма, кожата и цвета на косъма, историята на предишна епилация, различни медицински и немедицински състояния (напр. тен, хирзутизъм) и др.

ГОЛЯМА МОЩНОСТ

С мощност от 2000 до 5000 вата оптика, ENEKA PRO DIODE LASER включва охладителната система на третирания край, CONTACT COOLING SAPPHIRE, което прави л е чението по-безопасно и приятно.

МАКСИМАЛНИ РЕЗУЛТАТИ

Иновативната технология, която ENEKA PRO DIODE LASER включва, позволява най-добрите резултати от първата сесия, като увеличава максимално безопасността и ефективността на лечението за всички фототипове кожа и по всяко време на годината.

СИГУРНОСТ

С интуитивния сензорен екран можете да изберете желания режим и работен график. Във всеки режим (DHR или FDHR) можете да настроите параметрите според фототипа, цвета на косъма и нейната текстура, за да получите оптималните стойности за всяка процедура.

FDHR непрекъснат или безболезнен режим работи при максимални интервали на мощност и при максимална скорост (до 10 Hz), който постепенно затопля луковицата на косъма и не причинява дискомфорт на клиента, дори когато има голямо количество косми и ниска толерантност към болка.

Режимът DHR излъчва ултра къси импулси с високи енергийни дози и енергийни потоци, които са особено подходящи за премахване на фини косми. Има 3 вида импулси: единичен импулс, двоен импулс, троен импулс.

ПОЛЗИ

 • Леки ергономичен.
 • Приложение поголеми повърхности.
 • Системи за въздушно и водно охлаждане, които
  повишават безопасността на пациента и намаляват болката.
 • Лечението може да се извършвапрез цялата година
  върхувсички типове косми и всички фототипове.
 • Може да бъде прикрепен желаният работен край.
 • 755nm дължина на вълната и 2000W мощност гарантират премахването на тънки и светли косми, като са безопасни и ефективни за хора със светла кожа.
 • Дължината на вълната 808 nm е решението за премахване на всички косми и може да се адаптира мощността на работния край: 2000, 4000 или 5000 W.

ХАРАКТЕРИСТИКА

 • Захранване: 230 V AC 50/60 Hz; 110 V AC 50/60 Hz (по избор)
 • Екран: цветен 10.2”, Touch Screen Backlight LED
 • Вид на функциониране: DHR/FDHR
 • РАЗМЕРИ: 61x43x63см | Тегло: 32 кг