deep2

СЪЩНОСТТА НА

УВЕРЕНАТА КРАСОТА

Deep2 е проектиран от професионалисти в грижата за кожата. Те залагат на ефективността и индивидуалния подход в терапиите си. Въз основа на тези принципи те създадоха изключителната мултитехнологична дермо лицева система, която заедно със специализираната козметична линия met2morph, предлага универсална концепция за терапии с различни подходи- почиства, балансира и подхранва кожата.

С компактен дизайн и елегантни линии, оборудването deep2 и линията met2morph са създадени като предложение за трансформация на кожата, отговаряйки на променящите и се нужди, в зависимост от нейното естество, разнообразие и възраст.

ТЕХНОЛОГИЯ

Дермо-лицевата платформа deep2 съчетава три технологии, които комбинирани помежду си и в допълнение с met2morph козметична линия, работят синергично, за да създадат професионални терапии. Хидродермабразио, дрениращо-ремоделиращ вендузен масаж и биостимулиращата LED хромотерапия отговарят на нуждите и характеристиките на всеки тип на кожата.

ПРЕЧИСТВА

Премахва замърсяванията и мъртвите клетки, стимулира елиминирането на задържани течности, почиства на порите и подобрява външния им вид. Освобождава кожата от токсини и нежелани метаболитни отпадъци.

ПОДХРАНВА И БАЛАНСИРА

Благоприятства намаляването на козметичните проблеми, като подхранва, балансира и активира метаболизма на кожата.

ДРЕНИРА

Помага на тялото да се освободи от задържаната вода и по този начин да се изчисти от токсините.

ЗАЩИТАВА

Възстановява еластичността и сияйността на кожа, има антиоксидантно действие, възстановява бариерната функция.

ТЕРАПИЯ, ОСНОВАНА НА НАУКАТА

Цялоста терапия с множество подходи, която се осъществява на различни нива в кожата, постигайки дълбоки и ефективни резултати. Различните технологии, включени в deep2 и нашите козметични формули с високо съдържание на биоактивни съставки, работят в синергия, за да балансират кожата, да реактивира нейния метаболизъм и процесите и на регенерация.

GLIT ХИДРОДЕРМАБРАЗИО

Накрайникът GLIT позволява дълбоко почистване на кожата, извършвайки нежна ексфолиация, която премахва замърсяванията от порите и подготвя епидермиса за пенетриране на активните съставки от последващата терапия. Неговата технология за всмукване позволява прилагането на met2morphde cosmeceutical комплекси едновременно с отстраняването на остатъците от ексфолиацията, оставяйки кожата чиста, сияйна и готова за следващите стъпки от третирането с deep2.

ПРЕДИМСТВА

 • Почиства и отстранява замърсяванията от кожата
 • Подобрява пенетрацията на активните съставки
 • Нормализира широките пори
 • Балансира производството на себум
 • Стимулира синтеза на колаген и еластин
 • Подобрява тонуса на кожата

CALYX CUPPING

Със своя деликатен дизайн, апликаторът CALYX ви позволява да извършвате релаксиращ масаж с вендузи ,който оформя, дренира и лифтира кожата.

ПРЕДИМСТВА

 • Детоксикиращ ефект
 • Облекчава признаците на стареене
 • Намалява оточността на лицето
 • Подобрява интегрирането на активните съставки met2morph

LUX БИОСТИМУЛАНТНА ХРОМОТЕРАПИЯ

Два едновременни апликатора за биостимулираща LED терапия, които се използват заедно с CRYSALID маска, има успокояващ ефект в края на третирането deep2. LUX хромотерапия активира основните възстановителни процеси на кожата.

ПРЕДИМСТВА

 • Успокояващ ефект
 • Подобрява микробиотата
 • Балансира себума
 • Активира възстановителните процеси
 • Стимулира синтеза на колаген и еластин

ПРОФЕСИОНАЛНА КОЗМЕТИКА

Нашите експерти са създали уникални формули с повече от 75 най-съвременни активни съставки, които се пенетрират в кожата, подхранват я, балансират я и я защитават. met2morph е създаден като перфектна симбиоза между козметичната наука и технологията deep2. Заедно те създават терапия, която позволява пълно персонализиране, отговаряйки на променящите се нужди на кожата.