criomed

ИНОВАТИВНА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА

КРИОТЕРАПИЯ

ЛОКАЛНО ОТСЛАБВАНЕ & ТЕЛЕСНО ОФОРМЯНЕ

Иновация в областта на РЕМОДЕЛИРАНЕТО НА ТЯЛО

Технологична иновация в областта на естетичната медицина, която идва с перфектното решение за локална загуба на тегло с криолиполиза. Криолиполизата е най-ефективната терапия за необратимо отстраняване на мастната тъкан!

Защо Cryomed EVO е уникален?

ИНОВАЦИЯ В ОБЛАСТТА НА РЕМОДЕЛИРАНЕТО НА ТЯЛО, която комбинира технологията Вакуум, Криотерапия и Инфрачервено лъчение.

УНИКАЛЕН ПАТЕНТ CRYO & HEAT: уникално оборудване със система за предварително загряване на тъканите с инфрачервени лъчи, която ускорява кръвообращението и метаболизма, като по този начин спомагат за постигане на много по-бърз резултат.

 4-6 СЕАНСА В ЗАВИСИМОСТ ОТ ТРЕТИРАНАТА ЗОНА: клиничните резултати показват, че това оборудване може да оформи ефективно силуета. Първоначалните резултати могат да се видят след 2-3 седмици след първата терапия, а фрапиращият ефект се вижда през следващите 2 месеца, когато тялото напълно елиминира мастните клетки, унищожени от криотерапията. 

cryomed

ПРЕДИМСТВА

 • Единственото оборудване с PATENT CRYO & HEAT, което използва инфрачервена функция 37-42 C за предварително
  загряване на зоната и впоследствие криотерапия за унищожаване на мастната тъкан по безопасен и много по-бърз
  начин.
 • Уредът може да бъде НАПЪЛНО ПЕРСОНАЛИЗИРАН с от 2 до 5 апликатора в зависимост от нуждите на всеки клиент:
  Апликатор 220x80mm: корем и зони с големи размери.
  Апликатор 160x60mm: корем, бедра, крака и зони със среден размер.
  Апликатор 130x50mm: ръце, крака и зони с малки размери.
  Апликатор 80х40mm: брадичка.
  o o
  Апликатор 360 : УНИКАЛНА ИНОВАЦИЯ - апликатор с 3 взаимозаменяеми силиконови чаши и 360
  охлаждане/подгряване.
 • Иновативен софтуер.
 • Постепенен вакуум.
 • Двойна система за управление с двойна помпа и 2 канала, която предлага
  издръжливост, нарастваща с течение на времето.
 • Живот най-малко 4 пъти по-дълъг от всяко друго оборудване, налично на пазара

МЕДИЦИНСКО СЕРТИФИЦИРАНЕ CE TUV

КЛИНИЧНИТЕ РЕЗУЛТАТИ показват, че Cryomed EVO може ефективно да промени вашата фигура. Първоначалните резултати могат да се видят през първите 2-3 седмицислед първата терапия. Фрапиращ ефект се появява в следващите 2 месеца след първата терапия, но тялото продължава да премахва мъртвите мастни клетки до половин година след терапията. Резултатите от диетите, заедно с терапиите за намаляване на мазнините имат йо-йо ефект, докато процедурите с Cryomed EVO са нехирургически, безопасни и ефикаснив борбата с намаляването на мастната тъкан.

Броят на сеансите варира от 1 до 8/година, като интервалът между терапиите е 3 или 6 седмици, в зависимост от степента на локализираното затлъстяване на третираната зона.

Технологията Cryomed EVO може да третира пациент на сеанси от 30-60 мин.

Като неинвазивно лечение, процедурата Cryomed EVO позволява на пациента да
продължи ежедневната си рутина веднага след терапията.

4 ВИДА ПАТЕНТОВАНИ АПЛИКАТОРИ

Технологията зад оборудването Cryomed EVO: Cryomed EVO предлага терапия за контролирано и прецизно охлаждане за ефективно намиране на мастните клетки под епидермалния слой. Обработените мастни клетки се кристализират (замразяват) и след това умират. С течение на времето човешкото тяло естествено обработва мазнините и елиминира тези мъртви клетки, осигурявайки идеално изваяна фигура.

Как действапроцедуратаза терапиячрез охлаждане? CryoMed EVO има революционни 360o апликатори (терапия по цялата повърхност на купата). Всеки апликатор има 3 сменяеми чаши, с които може да се третира мастна тъкан с различни размери. Благодарение на новия дизайн той предлага 360o охлаждане, което означава до60% повечетретирана тъкан в сравнение с други съществуващисистеми.

За кого се отнася?
Препоръчва се както за жени, така и за мъже, които имат мастни натрупвания в определени зони и искат да ги премахнат без операция илибез време за възстановяване

КЛИНИЧНО ДОКАЗАНИ РЕЗУЛТАТИ